Rekenen-wiskunde in de praktijk

Tweedehands 15,-

1 advertentie

annemiek

Geplaatst op 30 Juli 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001770969
  • ISBN 10 9001770967
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In 30 kerninzichten wordt in dit boek beschreven wat de belangrijkste wiskundige inzichten zijn die leerlingen in hun basisschoolloopbaan moeten verwerven. Elk kerninzicht wordt verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. Bij deze uitgave zit de Pabowijzer card met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning bij het boek op de bijbehorende website.

De kerninzichten zijn gebundeld in de hoofdstukken gehele getallen, gebroken getallen, meten en meetkunde. Bij elk kerninzicht wordt de leerlijn geschetst, die de leraar houvast geeft bij het volgen van leerprocessen van kinderen en het inspelen op die leerprocessen. Elk hoofdstuk bevat een relevant leerstofoverzicht afgeleid van de door de overheid geformuleerde kerndoelen en referentieniveaus. ... Het laatste hoofdstuk beschrijft de samenhang tussen de kerninzichten, de leerlijnen en de achterliggende leer- en onderwijsprincipes. Praktijkvoorbeelden en analyses worden afgewisseld met vragen en opdrachten.

Reeds verschenen in de serie 'Rekenen-wiskunde in de praktijk' zijn de delen Onderbouw en Bovenbouw.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Annemiek

Meer advertenties4 Het boek komt uit een rookvrij en huisdiervrij huis

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 63% 25,95

Nieuwprijs 40,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.