Beeldonderwijs en didactiek

Auteur B. Schasfoort
Beeldonderwijs en didactiek

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Marleen

Geplaatst op 22 December 2018
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789001773120
 • ISBN 10 9001773125
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Met dit handboek Beeldonderwijs en Didactiek kan de (toekomstige) leerkracht aan de basisschool zich voorbereiden op zijn [essen in beeldonderwijs. Het biedt een gevarieerd beeld van de mogelijkheden in de schoolpraktijk en een degelijke theoretische achtergrond. Bovendien worden veel ideeën voor de stagepraktijk aangereikt. Het boek is ook geschikt voor de NLO: de basiskennis is ook voor die studenten onontbeerlijk en stelt hen in staat om hun testpraktijk aan te laten sluiten op wat de leerlingen in het basisonderwijs hebben gedaan. Beeldonderwijs en Didactiek biedt daarnaast houvast aan schoolteams, onderwijsbegeleiders en individuele leerkrachten die op de hoogte willen blijven van recente ontwikkelingen in het basisonderwijs.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Marleen

Meer advertenties16
 • Zwolle
 • Druk 2E
 • Conditie IN ZEER GOEDE STAAT
 • Geplaatst op 22 December 2018

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 91% 52,95

Nieuwprijs 57,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.