Zo maak je een facilitair plan

Auteur Vera Roelofs
Zo maak je een facilitair plan

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Sandro Hassing

Geplaatst op 9 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001783143
  • ISBN 10 9001783147
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Zo maak je een facilitair plan biedt je een praktisch, gedegen en samenhangend stappenplan om te komen tot een facilitair plan. Het boek leidt je stapsgewijs door een project dat bijvoorbeeld gericht is op het opzetten van een facilitaire dienst, het opstellen van een producten-dienstengids of het organiseren van een herhuisvesting. Per stap biedt het boek kort de noodzakelijke informatie en zet de student vervolgens aan het werk.

Het stappenplan geeft een korte toelichting op het vakgebied facility management en de context waarin je een facilitair plan opstelt. Naast uitgebreide aandacht voor de klantwensen wordt er verder ingezoomd op de meest relevante facilitaire services zoals schoonmaak, catering, veiligheidszorg en gebouwonderhoud.

Ook wordt er aandacht besteed aan ... facilitair beleid en aspecten als uitbesteding, doorbelasten, de servicedesk, benchmarking en facilitaire Kritisch Prestatie Indicators (KPI's). De laatste stap helpt de student ten slotte alle verzamelde informatie te verwerken tot een integraal facilitair plan.

Op de bijbehorende website staan handige tools, zoals diverse facilitaire checklisten, branchegegevens, de 9 competenties voor een facility manager facilitaire rekenmodellen, een voorbeeld van een producten- en dienstencatalogus en een model voor een beleidsplan.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Sandro Hassing

Meer advertenties14 Nieuwprijs €18,50

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 74% 13,95

Nieuwprijs 18,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.