Trends in IT-beveiliging 2011

Redacteur Cees Coumou , Kees van der Zwan en Lous Sleper
Trends in IT-beveiliging 2011

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789012582353
  • ISBN 10 9012582350
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Informatiestromen vormen de basis van de samenleving. Dat kan alleen met een veilige infrastructuur. Is dat haalbaar?Trends in IT-beveiliging 2011 bevat zeven gesprekken over een acceptabel niveau van IT-beveiliging met een duidelijke teneur: het kan, mits ... Ernst Hirsch Ballin, oud-minister van Justitie, spreekt over de overheidsopdracht, leiden en begeleiden. Leidend optreden door wetgeving,begeleidend door het stimuleren van bewustwording en overleg. Ronald Prins benadrukt vanuit Fox-it het belang van veilige vitale infrastructuren.Door te leren van de praktijk kunnen wij ontwikkelingen begrijpen en ons voorbereiden op digitale aanvallen. Herbert van Zijl vertelt hoe Unit4 onderscheid maakt tussen technische en gedragsaspecten. Techniek en gedrag moeten door leverancier en afnemer ... worden verbonden vanuit de ontwikkeling naar het gebruik van software. André van der Meer legt uit hoe HP data ziet als de kern van IT-beveiliging. Denken over data verduidelijkt de klantvraag. Ruud de Jonge vertelt hoe Microsoft door schade en schande wijzer werd. Ruimte bieden is een noodzaak voor het nieuwe werken waarbij grenzen een noodzakelijke voorwaarde zijn voor vrijheid. Erik van Veen zegt dat volgens Symantec IT-beveiliging in iedere sector op een ander niveau ligt. Volwassen worden is een noodzaak voor het vakgebied en de toepassing. Gerlof Bosveld en André Smulders laten zien dat oplossingen bieden een taak is van onderzoeksorganisatie TNO.Omdat de lezer niet alleen door tekst wordt geïnspireerd, maar ook door beelden, gaan de gesprekken vergezeld van afbeeldingen van kunst vanAnne-Marie Abcouwer.Het Platform voor InformatieBeveiliging (www.pvib.nl) is het kenniscentrumop het gebied van informatiebeveiliging in Nederland.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.