Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering 2015/2016

Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering 2015/2016

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013130232
  • ISBN 10 9013130232
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering staan het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering inclusief overgangsrecht en transponeringstabellen centraal. Ook is aanverwante wet- en regelgeving en de Wet op de rechterlijke organisatie opgenomen. Nieuw in deze editie zijn de Faillissementswet en de Invorderingswet 1990. Verder bevat deze pocket een aantal wetsvoorstellen. Het betreft de wetsvoorstellen in het kader van het KEI -project: het wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht (Kamerstukken 34059), het wetsvoorstel digitalisering procesrecht in hoger beroep en cassatie (Kamerstukken 34138) en het wetsvoorstel Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Kamerstukken 34212). Ook de toekomstige ... wijzigingen van de Faillissementswet (nieuw art. 106a - 106e) (Kamerstukken 34011) in het kader van de Wet civielrechtelijk bestuursverbod zijn opgenomen. Het boek is erg praktisch in gebruik: Als onderscheid met het geldende recht is toekomstige wetgeving cursief weergegeven De wetsartikelen zijn, waar mogelijk, voorzien van instructieve kopjes in de marge Om snel en doeltreffend te kunnen zoeken is een uitgebreide inhoudsopgave en trefwoordenregister opgenomen Er zijn grijze blokjes aangebracht aan de snijkant van de pagina's. Deze blokjes markeren de diverse onderdelen, waarvan u het overzicht vindt in de inhoudsopgave Voor wie Editie 2015-2016 Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering is bestemd voor iedereen die deze wetteksten voor hun studie, hun werkkring of voor privégebruik bij de hand willen hebben. Deze editie is geheel bijgewerkt naar de stand van zaken per 15 juni 2015.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.