Elementaire Bedrijfseconomie

Auteur R. Slot en G.H. Minnaar
Elementaire Bedrijfseconomie

Tweedehands 9,-

1 advertentie

Bas Stemerdink

Geplaatst op 31 Januari 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789020732412
  • ISBN 10 9020732412
  • Druk 14
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bij de door G.H. Minnaar bewerkte 14e druk van deze methode zijn op verzoek van de gebruikers de sterke punten van deze methode gehandhaafd, zoals een herkenbare structuurintegratie met marketing en bedrijfsadministratie. Waar mogelijk is de methode compacter en praktischer gemaakt. Bij de herziening is ook rekening gehouden met de meest recente aanpassingen van het examenprogramma Bedrijfseconomie voor de opleiding MBA (Moderne bedrijfsadministratie). (wr)Elementaire bedrijfseconomie maakt de lezer vertrouwd met de grondbeginselen van de bedrijfseconomie. Met behulp van veel voorbeelden wordt de theorie beknopt en helder behandeld. Daarmee vormt het boek een gedegen en succesvolle inleiding in de bedrijfseconomie. Het boek is onderverdeeld in vijf delen: Kostenberekening, Financiering, Bepaling ... van winst en vermogen, Samenwerking van ondernemingen en Interne organisatie van ondernemingen. Bij het werkboek hoort een cd-rom met uitwerkingen, waardoor de methode zeer geschikt is voor zelfstudie.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Bas Stemerdink

Meer advertenties11

9,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 81% 39,-

Nieuwprijs 48,-

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.