HBO-reeks gezondheidszorg/welzijn Supervisie

Auteur W. Regouin
HBO-reeks gezondheidszorg/welzijn Supervisie

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Aukje

Geplaatst op 2 Maart 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789023232933
  • ISBN 10 9023232933
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

"Supervisie is een didactische methode, waarmee de (aanstaande) professional geleerd wordt inzichten en ervaringen om te zetten in beroepsbekwaamheid. De bestaande supervisieliteratuur is nauwelijks gericht op de ontvangers van supervisie. Daarom worden hier de hoofdaccenten ervan (theorie, methodiek, praktijk) benaderd vanuit het perspectief van de supervisant.- Deel I bevat een globale verkenning en is bruikbaar ter introductie van supervisie bij aanstaande supervisanten.- Deel II is gericht op beginnende supervisanten en behandelt de drie hoofdfasen van het supervisieproces.- Deel III is vooral bedoeld voor de gevorderde supervisant en beoogt verdere verdieping en bezinning op de verhouding persoon - beroep.Kortom, het boek geeft antwoord op vragen als: Wat is supervisie? Hoe ... werkt het? Wat heb je eraan? De voorgaande drukken hebben bewezen dat dit boek goed bruikbaar is bij de scholing voor beroepen waarin de communicatie tussen mensen een belangrijke rol speelt:- in het hoger beroepsonderwijs waar supervisie vaak een normaal onderdeel van de opleiding is; - bij universitaire opleidingen waar supervisie in toenemende mate wordt gebruikt (bijvoorbeeld bij de scholing van psycho­therapeuten, artsen, docenten, pedagogen en andere mensgerichte beroepen); - in het middelbaar beroepsonderwijs waar de belangstelling voor supervisie sterk groeit; - in praktijkinstellingen waar supervisie veelal onderdeel is van programma¿s voor deskundigheidsbevordering (onder meer in dienstverlenende sectoren als sociaal-pedagogisch en welzijnswerk, gezondheids­zorg, onderwijs, personeelswerk, pastorale zorg en (organisatie)­management, zowel in non-profit- als in profitorganisaties). De auteurDrs. Willemine Regouin-van Leeuwen is supervisor en betrokken bij de opleiding van supervisoren. Ook doceerde zij onder meer filosofie in het hoger beroepsonderwijs."

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 56% 12,50

Nieuwprijs 22,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.