Juridische aspecten van de informatievoorziening

Auteur R.D. van Bruggen , H.A.A. van Dun en E. de Lange
Juridische aspecten van de informatievoorziening

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039518878
  • ISBN 10 9039518874
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Juridische aspecten van de Informatievoorziening behandelt de juridische aspecten van het werkgebied van de IT-manager, projectleider en IT-adviseur. Het boek signaleert duidelijk de juridische vraagstukken en geeft daarbij bruikbare tips en inzichten uit de uitgebreide praktijk van de auteurs. Het boek is goed toegankelijk voor lezers zonder juridische kennis en heeft tot doel deze mondig gesprekspartner te maken bij de juridische aspecten in zijn praktijk. Juridische aspecten van de informatievoorziening is een geheel herziene druk. Het boek is geactualiseerd en aangevuld met recente wetgeving en jurisprudentie. In deze derde druk wordt meer aandacht besteed aan de inhoud van de diverse IT-overeenkomsten, computercriminaliteit, privacybescherming enIT-geschillen. Daarnaast zijn nieuwe onderwerpen ... opgenomen zoals contractmanagement, uitbesteding van IT-diensten, Application Service Providing (ASP), Service Level Agreements (SLA) en de juridischeaspecten van internet, e-commerce en domeinnamen. Het boek is bestemd voor IT-professionals en studenten op zowel HBO- als WO-niveau. Over de auteurs:Ir. R.D. van Bruggen is directeur van Mitopics b.v., een onafhankelijk IT-adviesbureau. Hij is beëdigd Informaticadeskundige en houdt zi h naast projectadvisering en projectmanagement bezig met ITcontracten, contractmanagement en het optreden als deskundige.Mr. H.A.A. van Dun is directeur van het Contractmanagement Competence Center, een initiatief van Visser Copini & Partners. Hij houdt zich in deze functie bezig met het leidinggeven aan teams die de verschillende aspecten van contractmanagement onder meer in automatisering verzorgen bij nationaleen internationale bedrijven en de overheid.Mr. E. de Lange is advocaat te Amsterdam en werkzaam bij AKD Prinsen Van Wijmen op de sectie IE/ICT. Hij begeleidt en adviseert leveranciers en opdrachtgevers bij IT-overeenkomsten, -geschillen en -aanbestedingen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.