Handleiding SPSS 14 voor Windows

Auteur E. Huizingh
Handleiding SPSS 14 voor Windows

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039525210
  • ISBN 10 9039525218
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

HANDLEIDING SPSS 14Tevens geschikt voor SPSS 13Met deze Handleiding SPSS ontdekt u op een eenvoudige, toegankelijke manier de mogelijkheden van SPSS, zowel bij het uitvoeren van statistische analyses als bij het interpreteren van de uitkomsten daarvan. Handleiding SPSS bouwt namelijk voort op de beproefde formule van het standaardwerk Inleiding SPSS. De auteur van beide boeken, Eelko Huizingh, schrijft al jaren de meest succesvolle leerboeken over SPSS in het hoger onderwijs. Deze druk is geschikt voor versie 14.0.Handleiding SPSS is gebaseerd op een didactische formule die zich in de praktijk heeft bewezen:een heldere uitleg van de SPSS-uitvoer en de interpretatie daarvaneen toelichting op alle belangrijke SPSS-functiesvele voorbeelden die aansluiten bij de alledaagse beroepspraktijk ... van SPSS-gebruikerstalloze schermafbeeldingen die duidelijk maken of u de voorbeelden uit het boek correct doorloopt in SPSShulp bij het maken van de belangrijkste soorten grafieken in SPSSHandleiding SPSS of Inleiding SPSS?Handleiding SPSS is een verkorte versie van Inleiding SPSS. Het boek is bedoeld voor wie niet zelf statistisch onderzoek zal gaan uitvoeren en het beperkt zich tot de elementaire statistische methoden (zie het voorwoord voor een meer uitgebreide vergelijking van beide boeken).Dr. Eelko Huizingh is verbonden aan de vakgroep Business Development, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.