Leerboek Oracle SQL - Vierde druk

Auteur Toon Koppelaars en Lex de Haan
Leerboek Oracle SQL - Vierde druk

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789039526811
  • ISBN 10 9039526818
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Leerboek Oracle SQL is in eerste instantie bedoeld voor het hoger onderwijs en is geschikt voor alle studierichtingen die Oracle als softwareomgeving gebruiken voor het leren omgaan met SQL. Het boek is met name geschikt als ondersteuning bij zelfstudie en/of practicum en als zodanig ook heel goed individueel te gebruiken buiten het reguliere onderwijs.Deze vierde herziene druk is gebaseerd op Oracle Database 11g. Het boek isechter ook heel goed te gebruiken met de aankomende release Oracle12c.De opzet van het boek is vrijwel geheel gehandhaafd. Hierdoor is een soepele overgang naar deze nieuwe editie mogelijk. De indeling van de hoofdstukken is niet veranderd, wel zijn in alle hoofdstukken op diverse plaatsen tekstuele aanpassingen doorgevoerd om deze weer in overeenstemming te brengen ... met de huidige stand van de techniek. Verwijzingen naar inmiddels niet meer gangbare tools, zijn vervangen door hun opvolgers, en enkele nieuw geïntroduceerde SQL features zijn toegevoegd: het INSERT-ALL commando en een uitbreiding op de REGEXP functies zijn hiervan voorbeelden. De paragrafen over Constraints en over Hiërarchische Queries zijn geheel herschreven. Online supportScripts om de casustabellen te maken, alle voorbeelden en uitwerkingen van deopgaven zijn beschikbaar via de pagina bij het boek op www.academicservice.nl. Over de auteursIr. Toon Koppelaars (1965) studeerde Informatica aan de Technische Universiteitvan Eindhoven, en heeft meer dan twintig jaar ervaring met Oracle databases enontwikkeltools. Hij is een veelgevraagd spreker op Oracle-bijeenkomsten, lid van het OakTable netwerk en Oracle ACE.Ir. Lex de Haan (1954-2006) was als Oracle expert bekend als presentator en organisator van seminars. Hij was lid van de ISO-standaardisatiecommissie voor de taal SQL en hij was betrokken bij de oprichting van het internationale OakTable netwerk van Oracleexperts.Van beide auteurs verscheen eerder Applied Mathematics for Database Professionals (Apress, New York, 2007).

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.