Als in gangen en stegen

Auteur Glenn Pennock
Als in gangen en stegen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789062658275
  • ISBN 10 906265827X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ontsluiert Als in gangen en in stegen een groot raadsel? Of blijft het 'bewustzijn van leven dat geen grenzen kent' een groot geheim? Wil auteur Glenn Pennock in deze novelle de spirituele werkelijkheid ontrafelen? Of toont hij aan dat zijn hoofdpersonen tegelijk geregeerd worden door seks en macht? Bij het vertrek van zijn vlucht in een oud militair watervliegtuig herinnert Joe zich de ontmoeting met een vrouw, Rachel, twee weken daarvoor. In een resort op Bali luisterden ze naar de verlichte woorden van meester RinChen, een spirituele leraar die oosterse wijsheid verbindt met westerse wetenschap. Onverklaarbare verschijnselen verstoorden de meditatieve rust. Spelend op zijn Telecaster-gitaar liet hij een hallucinatie exploderen en tuimelde in een zwart gat. Rachel verdween na een ... meditatie en niemand bleek van haar bestaan op de hoogte. Toch voerde Joe samen met deze Rachel, weer een discussie met de meester, later die dag. In een onoplettend moment gedurende het gesprek viel hij, schuivend op zijn stoel, in de vijver. Als in een sprookje neemt het verhaal, met de val, een definitieve wending. De hoofdpersonen raken opgesloten in een labyrint van illusies. Wat is verbeelding en wat realiteit? Deze novelle van Glenn Pennock vormt in een web van flashbacks, een parafrase op de spirituele roman. Op elke pagina kan het verhaal de lezer de grond onder de voeten wegslaan. In 2011 verscheen Als gitaren schreeuwen waarin het verhaal van Joe uit Als in gangen en stegen een vervolg krijgt. Biblion noemt de novelle 'een surrealistische queeste naar de oerbron van muzikaal meesterschap en waarin bijna alle thema's van de rock 'n' roll langs komen.' En Antillaans Dagblad oordeelt 'een must read voor liefhebbers van de Japanse schrijver Haruki Murakami, wiens gedachtegoed Glenn Pennock mijns inziens deelt'. Musicmaker vindt Als gitaren schreeuwen 'een zeer onconventioneel boek. Pennock is sterk beïnvloed door het surrealisme en er zitten veel absurdistische wendingen in het verhaal.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.