Murphy Slaughter. Roman

Auteur Roni Klinkhamer
Murphy Slaughter. Roman

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789062658381
  • ISBN 10 9062658385
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ooit werd zij in Muziekkrant OOR genomineerd als tip van het jaar en ooit mocht ze als een van de winnaars van een radioprijs in Paradiso optreden met Doe Maar. Roni Klinkhamer hield het evenwel bij de meer solitaire beeldende kunst, waarvan haar tekstperformances, toen er nog geen poetry slams bestonden, een vanzelfsprekend onderdeel waren. Laat, maar nooit te laat, heeft ze voor wat langere tijd het penseel verruild voor de pen met als resultaat Murphy Slaughter, een lijvige roman. Vlak voor de solo-tentoonstelling van de veelbelovende kunstenaar Murphy Slaughter, raakt zijn 'piece de résistence', The Leapmap to Freedom, zoek. Hij probeert deze ramp te verdoezelen met allerlei leugentjes om bestwil. Zijn eigen fantasie gaat met hem op de loop en hij neemt ook letterlijk de benen ...naar de paradijselijk ogende vakantiebestemming Humtytown. Daar ontdekt hij dat er iets aan de hand is met flesjes water, een ontdekking die hem en zijn vrienden noodlottig dreigt te worden. Vanaf dat moment volgen de hilarische situaties en beklemmende momenten elkaar in een steeds sneller tempo op. In deze cascade van lotsbestemming, noodlottigheid en voorbestemming krijgt de term 'Leapmap to Freedom' wel een heel onheilspellende betekenis. Roni Klinkhamer levert met Murphy Slaughter een roman af met een volstrekt eigen literair karakter, vermakelijk bij vlagen en een echt kunststukje. Haar taalspel doet denken aan James Joyce en de rafelige manier om met de verschillende talen om te gaan heeft een echo van Andy Warhol.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.