Padre!

Auteur Schoemans
Padre!

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063066383
  • ISBN 10 9063066384
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Onder de pastorie van Sint-Remigius wordt een graf ontdekt met het skelet van een vrouw. Ze was zwanger toen ze stierf. Rondom haar legerattributen uit de Eerste Wereldoorlog. Wie is dit meisje? Hoe is ze aan haar einde gekomen? En wat heeft de bijna zalig verklaarde kapelaan en missionaris 'Padre' Petrus Doornaert hiermee te maken? Met behulp van een archeologisch team en een nieuwsgierige dorpsheemkundige spitten Joosten en Schraepen in het duistere verleden van de parochie. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op oude familieverhalen, onderdrukte wraakgevoelens en vooral veel geheimen. Het tiende intrigerende verhaal van het journalistenduo Geo Joosten en Piet Schraepen toont hoe het verleden leeft in het heden. Sommige dingen kunnen jaren later nog aan het licht komen en gerechtigheid ... zal hoe dan ook geschieden... In deze nieuwe thriller gaat Schoemans op zoek naar het ware verhaal achter de mysterieuze feiten. Tegen de achtergrond van het Haspengouwse landschap trachten de journalisten opnieuw een spannende zaak tot een goed einde te brengen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.