In het licht van de eeuwigheid

Auteur R. Alcorn Vertaler C. Sutton
In het licht van de eeuwigheid

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063181833
  • ISBN 10 9063181833
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

U hebt het grootste avontuur van uw leven in het vooruitzicht. En het zal eeuwig duren. Het diepste verlangen van uw hart gaat uit naar één persoon en één plaats. Jezus is die persoon. De hemel is die plaats. Vele imitaties wedijveren om uw aandacht en proberen u te overtuigen dat zij het zijn waar u naar op zoek bent. Maar u zult nooit die volledige bevrediging vinden in datgene wat de Schaduwlanden van deze wereld u te bieden hebben. Waar u werkelijk naar verlangt kan alleen gevonden worden in de hemel. In het Licht van de Eeuwigheid zal uw ziel in zijn greep nemen en uw ogen openen voor de realiteit van de hemel. Verre van saai, belooft de hemel een opwindend avontuur te zijn, dat steeds opwindender wordt. Een moment na uw sterven zult u ontdekken wat zich aan de andere kant bevindt. Wac ...ht niet tot dat moment. Laat dit boek uw gids zijn bij het ontdekken hoe fantastisch uw eeuwige toekomst zal zijn - en wat u nu kunt doen om u daar op voor te bereiden. Het echte avontuur staat u aan de andere kant te wachten, met de persoon waar u voor gemaakt bent... en de plaats die Hij voor u bereid heeft.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.