Hemelbestormer

Auteur Ted Dekker en T. Dekker Vertaler Willem Keesmaat
Hemelbestormer

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063182472
  • ISBN 10 9063182473
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Hij verloor alles wat hij ooit had willen hebben en riskeerde zijn ziel omte krijgen wat hij verdiende. Een begaafde, jonge softwareontwerper staat op het punt miljonair te worden...Twee weldoorvoede, strak in het pak zittende bankdirecteuren die iederegelegenheid uitbuiten... Een trendy geklede grootmoeder die haar gebedenletterlijk handen en voeten geeft... Een mooie, jonge weduwe die eengevaarlijk geheim ontdekt. Dit zijn de ingrediënten die Hemelbestormer enerzijds tot een psychologischethriller - een fascinerend verslag van de (bijna) perfecte misdaad maakt enanderszijds tot een liefdesverhaal - een verhaal van een bitterzoete liefdedie (bijna) genoeg is om een ziel te redden. In ieder geval worden wemeegenomen in een wereld die reëler en dynamischer ... is, dan de meeste mensenooit zullen ontdekken, een wereld waar de echte drama\'s van dit universumzich afspelen - en van ons dagelijks leven. Hemelbestormer is een van die zeldzame boeken, die je zowel sneller doetlezen als die je aan het denken zet. Je leest het in één adem uit, maar jezult merken dat je er daarna nog maanden over zit na te denken.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.