Christelijk heidendom & het Evangelie

Auteur Henk Poot
Christelijk heidendom & het Evangelie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063182540
  • ISBN 10 9063182546
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Wat gebeurt er als mensen gaan geloven in een beeld dat zijzelf van Godgemaakt hebben ? Al jaren achtereen verlaten tientallen duizenden mensen de grotetraditionele kerken. Anderen blijven achter maar zonder veel enthousiasme.Als oorzaken worden genoemd : secularisatie, urbanisatie enindividualisering. De schrijver bevestigt dit, maar geeft aan dat er een nog diepere oorzaakis: de God van de Bijbel is ingeruild voor een god die past in hetconsumptieve welvaartsdenken. Wat betekent dit christelijke heidendom voor het denken over God, geloof ende Gemeente? Wat voor invloed heeft dit op het beleven van de kerkdienst, pastoraat enevangelisatie? Naast felle kritiek is het grootste deel van dit boek ingeruimd voor deboodschap van van het Evangelie. Welke hervorming in het denken is nodig omte komen tot vernieuwing en vitalisering van de kerk ?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.