De kloof

Auteur Randy Alcorn Vertaler Tobya Jong
De kloof

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063182946
  • ISBN 10 9063182945
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een reis die hij wel móest maken... en een stap die hij niet kon zetten. Hij ontwaakte als reiziger in een ver, vreemd land. Een land waar onzichtbare geheimen aan het licht komen. Waar een bedrieglijk vriendelijke metgezel hem meesleept in onverwachte gevaren en duisternis. Waar verborgen strijd openlijk losbarst. Waar zo veel voor het grijpen ligt... en nog zo veel meer onbereikbaar lijkt. Gedreven door een verlangen dat hij niet begrijpt, gegrepen door een bestemming die hij nog niet kan zien, zoekt de reiziger zijn weg door het onherbergzame landschap, vastbesloten en aangevuurd door zeldzame sprankjes hoop - ondanks de obstakels die hem steeds opnieuw de weg versperren. Bestsellerschrijver Randy Alcorn weeft een bovennatuurlijk web van keuzevrijheid en motieven, lust en verlangen, ...liefde en opoffering. Het is een krachtige mix die jou als lezer achterlaat met vragen als: Wat weet ik eigenlijk van de wereld waarin ik leef? Begrijp ik mezelf eigenlijk wel? Of heeft dit leven meer betekenis dan ik ooit heb durven hopen? De kloof is een onaards verhaal met een allegorische invalshoek, een levendige mix van emotie, actie, openbaring en reflectie. Het is een universeel verhaal dat zich richt op een cruciaal moment in de levensloop van een man. Een man met een baan, een gezin, een achtergrond, een leven - alles is echt en tastbaar. Maar op een of andere manier komt hij terecht in een vreemde en onwerkelijke realiteit - een andere wereld, echter, op talloze manieren nauw verbonden met de onze. Een wereld die zijn ogen, zijn geest en zijn hart opent voor het allerbelangrijkste, datgene dat altijd wist te ontsnappen aan zijn aandacht. Ineens staat hij oog in oog met hogere doelen voor zijn leven. Hoger dan hij ooit had kunnen vermoeden. Soms zie je de realiteit pas als je ver genoeg bent

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.