Innerlijke kracht

Auteur R. Hartzema
Innerlijke kracht

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063500870
  • ISBN 10 9063500874
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Diep in je hart weet je dat achter al je façades en maskers de angsten, frustraties en gevoelens van machteloosheid verborgen liggen die je verhinderen contact te maken met je eigen innerlijke kracht. Natuurlijk kun je je verschuilen achter je werk of blijven geloven in dagdromen, maar het accepteren van je eigen werkelijkheid is de enige basis voor werkelijke groei. Pas dan kun je je emotionele reacties, lichamelijk blokkades en verstikkende denkpatronen gaan onderzoeken en uitdagen. Als je deze confrontatie durft aangaan, ontstaat er een basaal vertrouwen in jezelf. Dan kom je in aanraking met je diepste verlangens naar intimiteit, contact, autonomie en expressie die de basis vormen van je eigen kracht. Als je leert vanuit die innerlijke kracht te leven kan er een andere relatie ontstaan ...met jezelf, met anderen en met de wereld om je heen. Aan de hand van inzichten, oefeningen en voorbeelden neemt dit boek je mee in het proces van het ontdooien van persoonlijke beperkingen, naar het ervaren van je eigen energie en vrijheid. Het is een creatieve synthese tussen de praktische inzichten ut de westerse psychotherapie en de meditatieve kennis van het boeddhisme en andere levensbeschouwelijke stromingen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.