Glopie Kopie Wereldbol

Auteur S. Mampaey
Glopie Kopie Wereldbol

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789064453243
 • ISBN 10 9064453241

  Samenvatting

  Globalisering... een woord dat je tegenwoordig vaak hoort. Maar wat wil het eigenlijk zeggen? En waarom zijn steeds meer mensen - over heel de wereld - zo tegen die globalisering? Waar komt de globalisering vandaan? Wat is kapitalisme? Wat loopt er mis als grote bedrijven onze elektriciteit willen privatiseren? Waarom gaan bedrijven failliet? En waarom stijgt de werkloosheid en armoede, zowel hier als in het arme Zuiden? Waarom zijn vluchtelingen geen profiteurs? Waarom zijn de VS zo oorlogszuchtig? Hoe democratisch zijn instellingen als de Europese Unie en de Wereldhandelsorganisatie? En wie dienen ze eigenlijk? Hoe objectief zijn onze media nog? Waarom is de politie jouw vriend niet? En wat hebben vogelpest en Hollywoodfilms hiermee te maken? Maar vooral: wat kunnen wij als kleine mensen hier nu allemaal tegen doen?Een kijk-, lees-, denk- en doe-boek voor de (prille) wereldverbeteraar!

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.