Over-hoop

Auteur S. Cocquyt
Over-hoop

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789064454257
  • ISBN 10 9064454256
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een verkeersongeval is een ingrijpende gebeurtenis met een grote emotionele impact en vaak met blijvende gevolgen. Wat gebeurt er niet allemaal als een kind slachtoffer wordt van een verkeersongeval, en daar een blijvend hersenletsel aan overhoudt? We nemen een kijkje in een aantal gezinnen om te ontdekken welke de gevolgen zijn: op het vlak van het medische verhaal, de psychologische nasleep, de revalidatie, de fysieke beperkingen, de vriendschappen en onderlinge relaties, de school, het werk, en dat voor de verschillende leden van het gezin. Het zijn telkens verhalen over het voortdurend bijstellen van verwachtingen. Tijdens dit lange proces komen slachtoffers en gezinnen in contact met een reeks hulpverleners. De auteur vroeg een aantal van hen naar commentaren op de getuigenissen uit de ... gezinnen. Het resultaat is een boek dat het hart van de lezer raakt en dat tegelijk een gids is voor mensen in gelijkaardige situaties. Een waardige opvolger van De stille epidemie.\'Dit is het merkwaardige wat dit boek met je doet: je raakt in dezelfde positie als deze verkeersslachtoffers. De lezer doorloopt met hen de fasen van angst, ontgoocheling, woede, dromen... Ik raad het boek bijzonder aan bij de vele studenten die zich op een dag willen inzetten voor pati enzorg. Zij vinden hier de kennis over revalidatie en het verhaal van mensen die de theorie een gezicht geven en erop wijzen dat de werkelijkheid altijd net iets ingewikkelder is. Sabine Cocquyt geeft taal aan het gekwetste Het verdient de aandacht van iedereen!\' -Peter Adriaenssens, kinder- en jeugdpsychiater, UZ Leuven\'Een fijngevoelig geschreven boek. Een hart onder de riem voor de ouders, broers en zussen van jonge verkeersslachtoffers met een ernstig hersenletsel. Maar tegelijk een boek met rake aanbevelingen voor artsen, verpleegkundigen, politici, verkeersdeskundigen en verzekeringsmaatschappijen...\'- Marc Justaert, voorzitter CMSabine Cocquyt ( 1955) zette recent haar activiteit als lerares op een laag pitje om als lichaamstherapeute te werken. Haar eerste boek De stille epidemie (2000) zette de problematiek van jonge ver-keersslachtoffers in de verf. Als ervaringsdeskundige geeft zij sedertdien lezingen over dit onderwerp.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.