Arno

Arno

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789064454400
 • ISBN 10 906445440X

  Samenvatting

  \'Arno is een houvast, een inspirator voor elke nieuwe lichting jonge honden... Het boek leest als een roman.\' - Piet Goddaer / Ozark Henry \'Arno is een groot artiest, inmiddels niets minder dan een legende. Je kunt niet anders dan met bewondering naar hem kijken. En luisteren natuurlijk. In de wetenschap dat Arno dit zal lezen herhaal ik het nog maar eens: TOPZANGER!\' - Thé Lau \'Een bijzonder aangenaam en leerrijk boek, Ik zou geld geven om T.C. Matic nog één keer te zien spelen. Ohlala, véél geld! Want dat was geen spelen meer, dat was bittere ernst. Concerten die er toe deden. Eigenlijk kon na een concert van T.C. Matic enkel nog het dak instorten.\' - Stijn Meuris \'Gilles Deleux did ... a fucking great job. Zijn boek is als een bijbel: ge slaat het open en wat er staat is waar!\' - Paul Couter \'Zoals stemmen vorm krijgen door de woorden die zij uitspreken, zo is de pen van Gilles Deleux gevormd door de letters, hun nuances en hun precisie.\' - Marie-Laure Béraud \'Arno heeft zichzelf uitgevonden, zijn eigen taal, zijn eigen personage, zijn eigen originele schets...\' - Jane Birkin \'Putain, putain, quel bon bouquin! (Verdomd, wat een prachtboek!)\' - Elle Belgique \'Dit boek is een vertelling. Het heeft het ongedwongene van de eenvoud en een heldere taal en structuur.\' - La Libre Belgique \'Arno heeft tot zijn vijfenvijftigste moeten wachten op een eerste biografie. Hij mag tevreden zijn over het resultaat.\' - Le Soir \'Gilles Deleux heeft tal van getuigenissen verzameld, die gedetailleerd en heel gevat het ontstaan van de albums van de Oostendenaar beschrijven\' - 24 heures (Lausanne)

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.