Koninklijke Tichelaar Makkum

Vertaler Nele Ysebaert Redacteur Marietta de Vries
Koninklijke Tichelaar Makkum

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789064507076
  • ISBN 10 9064507074
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Engelse editie: Represent Royal Tichelaar Makkum ISBN 9789064507083 Het boek Koninklijke Tichelaar Makkum beschrijft de laatste vijftien jaar uit de lange geschiedenis van deze Friese aardewerkfabriek en Nederlands oudste familiebedrijf. Onder de bezielende leiding van directeur Jan Tichelaar anticipeerde Koninklijke Tichelaar Makkum op de concurrentie uit met name het Verre Oosten. Door gebruik te maken van de eeuwenoude ambachtelijke expertise binnen het bedrijf enerzijds en de innovatieve ontwerpen van Nederlandse ontwerpers en architecten anderzijds, verruimt zij haar werkzaamheden naar hedendaagse producten op het gebied van het design en de architectuur. De productie van het traditionele aardwerk, een van onze bekendste nationale producten, blijft daarnaast gewoon doorgaan. Zo worden ... nieuwe producten binnen beide disciplines ontwikkeld en het traditionele ambacht geïnnoveerd. Koninklijke Tichelaar Makkum beschrijft de context waarbinnen deze ontwikkelingen en producten zijn ontstaan en toont de resultaten aan de hand van de vele gerealiseerde en inspirerende producten. Hoe een van bedrijf van traditionele producten voorloper werd en samenwerkte met ontwerpers als Jurgen Bey, Dick van Hoff, Studio Job, Hella Jongerius and Alexander van Slobbe.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.