Design & Politics Sterke verhalen

Auteur Open Book Translation
Design & Politics Sterke verhalen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789064507342
  • ISBN 10 9064507341
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De planologie van morgen draait om de creatie van gegedeelde ruimtelijke visies. Die komen tot stand in interactie tussen burgers, deskundigen en bestuurders en verbinden wetenschappelijke kennis, lokale wensen en omstandigheden. Meer dan ooit staat de regio centraal. Sterke Verhalen is het derde deel in de serie Design and Politics van het ministerie van Infrastructuur en Milieu over het samenspel tussen planning, ontwerp en politiek. In dit deel zetten auteurs Maarten Hajer, Jantine Grijzen en Susan van \'t Klooster de planologie opnieuw neer als een discipline van sterke verhalen. Deze publicatie bevat een scherpe blik op de stand van de regionale planvorming, de rol van ontwerpers, het uitbesteden van planningsopgaven en het systeem van kennisvergaring. Het biedt beleidsmakers, adviseurs, ... onderzoekers en ontwerpers een nieuw perspectief op de planologie van morgen, onderbouwd met bevindingen uit diverse praktijkvoorbeelden en reflecties van prominente essayisten Ed Dammers, Roel During, John Forester, Zef Hemel, Jannemarie de Jonge, Marianne Kuijpers-Linde, David Laws, Hans Mommaas, Maarten Poorter, Jan van Tatenhove en Nanke Verloo.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.