Leren doen we samen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065085962
  • ISBN 10 9065085963
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ouders wensen het beste voor hun zoon of dochter. Ze willen dat hun kind met plezier naar school gaat. En ze willen dat het goed leert lezen en rekenen. Natuurlijk is dat in de eerste plaats een taak van de school. Maar ouders kunnen hun kind ook thuis op een ontspannen manier stimuleren. Dit hoeft niet veel tijd te kosten en is zeker de moeite waard: uit onderzoek blijkt dat ouderbetrokkenheid een gunstige invloed heeft op de leerprestaties en de werkhouding van kinderen. Bovendien is samen leren leuker! CPS heeft speciaal voor ouders een boekje ontwikkeld: Leren doen we samen! Zo helpt u uw kind bij het lezen en rekenen. Het aantrekkelijk vormgegeven boekje gaat in op de volgende vragen: Op welke wijze leert mijn kind lezen en rekenen op school? Hoe kan ik thuis helpen bij het leren? ... Wat moet ik doen als het leren lezen of rekenen niet zo goed gaat? Hoe toon ik mijn betrokkenheid bij de school? Leren doen we samen! bevat veel praktische voorbeelden en handige tips. Daarmee kunnen ouders met kinderen in groep 1 tot en met 8 direct thuis aan de slag!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.