Naar nog effectievere leerlingbesprekingen

Auteur Wim Meijer en Machteld Scholvinck
Naar nog effectievere leerlingbesprekingen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065086105
  • ISBN 10 9065086102
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek vormt het vervolg op het bekende boekEffectieve leerlingbesprekingen in het basisonderwijs,dat Machteld Schölvinck en WimMeijer in 2004 schreven. Dit vervolg is bedoeldvoor interne begeleiders die de inhoud van hetboek uit 2004 hebben bestudeerd en zich de beginselenvan de methodiek Effectieve Leerling-Besprekingen hebben eigen gemaakt. Tijdens devele ELB-trainingen stelden begeleiders aan deauteurs vragen over de methodiek. Ook besprakenzij met hen de valkuilen die zij tegenkwamentijdens effectieve leerlingbesprekingen. Ditvervolgboek heeft als doel deze vragen te beantwoordenen handreikingen te bieden om valkuilente omzeilen. Zo kan ELB tot in de finessesvormgegeven worden.Het boek bevat een aantal nieuwe handreikingenen oefeningen als aanvulling op ... de reeds bekendemethodiek. Verder gaan de auteurs uitgebreidin op de verschillende rollen die een interne begeleiderkan vervullen binnen een school en opde vraag welke rol past bij de visie van een schoolop zorg. Ook wordt uitvoerig gesproken over deinvoering van ELB op schoolniveau en bovenschoolsniveau. Daarom is het boek ook relevantvoor leidinggevenden op scholen, in schoolbesturenen samenwerkingsverbanden, die bezig zijnde methodiek in te voeren of dit van plan zijn.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.