Vier en versier kalender 2013

Illustrator Caroline Ellerbeck Auteur Diana van Ewijk
Vier en versier kalender 2013

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789081477987
  • ISBN 10 9081477986
  • Druk 1

Samenvatting

maandplanner met knipvellen voor feestjesVier&Versier Kalender 2013: Maak er een feestje van! Hoe zat het ook alweer precies met Sint-Maarten? Waarom vieren we Dierendag? En waarom eten we versierde eieren met Pasen? De Vier&Versier Kalender geeft, per maand, uitleg over de Nederlandse en Belgische feestdagen. Iedere maand heeft bovendien een bijpassende knipvel, waarmee je zelf feestelijke knutsels van papier maakt. Zo vergeet je geen enkele feestdag meer en maak je er bovendien een extra bijzonder moment van. Daarnaast helpt de Vier&Versier Kalender je om grip te houden op het, soms hectische, gezinsleven. Door de heldere vormgeving en de dagelijkse notitieruimte voor ieder gezinslid biedt deze maandplanner veel gemak en overzicht. De voordelen van de Vier&Versier Kalender:*helder overzicht ... per maandElke dag heeft vijf symbooltjes, één voor ieder gezinslid. Er is notitieruimte voor vijf personen, dit kun je ook gebruiken voor verschillende dagdelen of andere To Do's en reminders.*origineel knutselmateriaal 17 knipvellen met kant-en-klaar knutselmateriaal voor feesten, zoals een aftelkalender voor Pakjesavond, spelletjes voor Valentijnsdag, Koninginnedag en Oudjaarsavond, een bonnenboekje voor de zomervakantie en nog veel meer. Heb je zin en tijd om te knutselen, dan kun je direct met je kind aan de slag.*heel veel leuke weetjesHoe zat het ook alweer met Pinksteren, wanneer is het Luilak en hoe lang duurt het Suikerfeest? De Vier&Versier Kalender geeft kort en helder uitleg over de meest gangbare feestdagen in Nederland en België. Leuk om te weten en fijn om de vragen van je kind te kunnen beantwoorden.*5 extra maandenLooptijd: augustus 2012 t/m december 2013 (een jaar 5 extra maanden). Publicatieshet Parool (8 september 2011) - Geen feestdag kan je meer ontgaan. Gezinnig heeft ze allemaal op de Vier & Versier kalender gezet, een enorme maandplanner waarop iedereen uit het gezin zijn afspraken kan zetten.Groter Groeien (18 jan 2012) - Kalenders saai? Deze maandplanner niet! Hij geeft je inspiratie én staat bomvol leuke weetjes. Je krijgt ook nog bij elke maand een knipvel met knutselmateriaal. De makersDe Vier&Versier Kalender wordt uitgegeven door Gezinnig. Producent en webshop van slimme dingen voor drukke gezinnen. Het ontwerp is van Diana van Ewijk en Caroline Ellerbeck van Homemade Happiness, een bedrijf dat ouders inspireert op het gebied van kinderfeestjes.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.