Keuzegids universiteiten 2014

Redacteur Frank Steenkamp , Davey Schippers en Marie-Louise Schonewille
Keuzegids universiteiten 2014

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789087610494
  • ISBN 10 9087610491
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Keuzegids Universiteiten 2014 Kleinschalige en intensieve opleidingen doen het goed in de Keuzegids Universiteiten. Maar ook bij grotere universiteiten lukt het sommige opleidingen om topkwaliteit te leveren. In de Keuzegids wordt het allemaal op een rij gezet, samen met uitleg over de inhoud en beroepsperspectieven van elke studie.* Je bent klaar met het vwo. En nu? Misschien weet je al hoe je je toekomst in gaat vullen, maar misschien heb je nog geen idee welke studie je moet kiezen en waar je die het beste kunt volgen. Of je hebt een hbo-propedeuse en wilt doorstromen naar de universiteit. Dan is het handig een gids bij de hand te hebben die de details voor je op een rij zet. Met eerlijke, onafhankelijke informatie en kritische kwaliteitsoordelen.* Een universitaire studie moet je ... met zorg uitkiezen. Een verkeerde keuze kan studievertraging opleveren, en die kun je in het huidige, dure studieklimaat niet gebruiken. Het is dus belangrijk om van tevoren te weten waar je aan begint. Kom je met de studie van jouw interesse wel aan een baan? En als dat zo is, kun je er dan ook van leven? In deze gids vind je de antwoorden op deze en meer vragen. De Keuzegids Universiteiten geeft, in overzichtelijke tabellen: ** Alle universitaire bachelors per vakgebied, met de verschillen en nuances. Niet alleen de reguliere, maar ook de particuliere universiteiten. Bovendien wordt in de gids verteld welke specialisaties er worden aangeboden.** De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met elk profiel aanmelden voor een opleiding, of moet je extra vakken hebben gevolgd? Is er een loting of speciale selectieprocedure?** De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Zeker voor universitaire studenten is de toekomstige arbeidsmarkt een belangrijke factor bij het kiezen van je studie. De kans op een baan én het gemiddelde startsalaris vind je in de gids.** Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de opleidingen. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke opleiding populair is, en waar je volgens je toekomstige medestudenten beter niet heen kunt gaan. LET OP: deze gids behandelt alle bachelor-opleidingen. Voor de masters bestaat een aparte Keuzegids Masters

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.