Liefde is levenskunst

Auteur Yasmin Verschure
Liefde is levenskunst

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789089000026
  • ISBN 10 908900002X
  • Druk 1

Samenvatting

Yasmin Verschure Liefde is levenskunst CD - Lezing met meditatieLezing gehouden op 7 maart 2007 speelduur: ca. 75 min. prijs: 19,90 ISBN: 978 90 8900 002 6 Yasmin Verschure Wie is Yasmin?Yasmin ziet het als haar taak om een platform van liefde en universele waarden neer te leggen waarin geen plaats is voor afgescheidenheid of nieuwe kerken. In haar opinie zijn goed en kwaad het gevolg van dualistisch denken. Ze omarmt het leven in al haar facetten: zowel de pijn als de vreugde, zowel het leven als de dood. Door zichzelf te bevrijden van eeuwenoude overtuigingen en conditioneringen, zonder deze te vervangen voor nieuwe, is ze een levend voorbeeld en een poort voor anderen.Yasmin biedt geen uiterlijke zekerheden, omdat die volgens haar niet bestaan. Ze heeft een heilig ontzag voor het ... mysterie dat Leven heet en voelt zich verbonden met 'Al Wat Is'.Ze draagt een boodschap van Wijsheid en Liefde uit in alles wat ze is en wat ze doet. Ze wil in alle eenvoud een schakel zijn tussen de wereld van het Intellect en die van het Gevoel.Yasmin is zonder meer een pionier. Met haar grenzeloze humor brengt ze de meest verstarde situatie in beweging; zelfs de grootste scepticus wordt door haar aangeraakt.In haar boeken herkennen mensen zichzelf. In haar workshops voelen mensen zich gezien en geraakt in hun essentie: zij gaan vernieuwd en herboren naar huis.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.