VIA handboek

Tweedehands 13,-

1 advertentie

Anita de Vries

Geplaatst op 11 Juni 2024
Prijs inclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789490998509
 • ISBN 10 9490998508
 • Druk 3
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

VIA HANDBOEKVIA is de competentiegerichte methode Nederlands van Uitgeverij Deviant. VIA is voor alle niveaus van het mbo en is ontwikkeld conform de referentieniveaus van de Commissie Meijerink. De Commissie Meijerink heeft in het rapport \'Doorlopende leerlijnen taal en rekenen\' per referentieniveau vastgesteld aan welke taaleisen een leerling moet voldoen. Deze taaleisen verdeeld over de domeinen:- leesvaardigheid;-schrijfvaardigheid;-mondelinge taalvaardigheid;-taalverzorging en taalbeschouwing. In het VIA Handboek komen al deze domeinen aan de orde. INDELINGHet VIA Handboek bestaat uit zes delen:- Deel 1 Grammatica- Deel 2 Spelling- Deel 3 Stijl- Deel 4 Spreken en gesprekken- Deel 5 Lezen- Deel 6 Schrijven Daarnaast zijn er uitgebreide bijlagen met overzichten ... van vaste voorzetsels, werkwoordsspelling en voor- en achtervoegsels. Tot slot is via het trefwoordenregister elk in het VIA Handboek behandelde onderwerp snel terug te vinden. DOELGROEPHet VIA Handboek is gericht op de mbo-deelnemer van alle niveaus. In het VIA Handboek vindt de mbo-deelnemer alle informatie die hij nodig heeft op het gebied van Nederlands en communicatie. Vanuit de werkboeken wordt naar het VIA Handboek verwezen, niet andersom. Dit betekent dat de deelnemer het handboek heel gericht zal gebruiken en geen theorie tot zich hoeft te nemen die op dat moment niet relevant is. Het aantal verwijzingen naar het handboek vanuit de werkboeken zal per niveau oplopen. Het handboek kan de hele mbo-opleiding mee en blijft daarna ook nog een nuttig naslagwerk. GEWIJZIGDE DERDE DRUKDe derde druk van het VIA Handboek is een inhoudelijk gewijzigde druk. Op basis van het rapport van de Commissie Meijerink zijn er meerdere onderwerpen aan de theorie toegevoegd.. Verder is de theorie eenvoudiger en directer geformuleerd: hiermee is het VIA Handboek toegankelijker geworden voor de deelnemers op niveau 2, zonder dat dit van invloed is op de inhoud voor deelnemers op niveau 3 en 4. Tot slot is de opmaak gewijzigd: de lay-out van de derde druk is een stuk rustiger en zal daarmee ook voor deelnemers met leesproblemen toegankelijker zijn. GRATIS TOETSEN EN AANVULLEND MATERIAALUitgeverij Deviant biedt de gebruikers van VIA methode-onafhankelijke kwalificerende toetsen op 2F- en 3F-niveau voor de vaardigheden lezen, spreken, gesprekken, schrijven en luisteren. Deze toetsen zijn goedgekeurd door de Inspectie van het Onderwijs. Voor alle toetsen en aanvullende materialen geldt dat docenten deze kosteloos van de methodesite Studiemeter.nl kunnen downloaden. Titel:VIA Handboek (derde druk)ISBN:978-94-90998-509

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Anita de Vries

Meer advertenties12
 • Conditie GEBRUIKT
 • Geplaatst op 11 Juni 2024
Nog goed te gebruiken

13,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 47% 11,50

Nieuwprijs 24,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.