Basisboek bedrijfseconomie studentenuitwerkingen

Auteur P. de Boer
Basisboek bedrijfseconomie studentenuitwerkingen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

 • ISBN 9789001094140
 • ISBN 10 9001094147
 • Druk 4

  Samenvatting

  Basisboek Bedrijfseconomie biedt met een hometrainer en een uitgebreide internetsite veel flexibiliteit, toegankelijkheid en actualiteit. Binnen welke didactische variant dan ook: voor elke beginnende student zonder bedrijfseconomische voorkennis en ook voor studenten die verdergaan in de dienstensector is het Basisboek de meest complete basismethode.
  Zelfstudie op maat
  Het Basisboek heeft een heldere opbouw. Het opgavenboek biedt veel alternatieve mogelijkheden. Het bevat verschillende rubrieken met vragen en cases in oplopende moeilijkheidsgraad. In de studentenuitwerkingen staan voor zelfstudie essentiële uitwerkingen.
  Bij het opgavenboek is een hometrainer met digitale interactieve vragen gevoegd. Zelfstudie op maat voor iedere student!
  Op het Internet staan instaptoetsen, ...op de praktijk gebaseerde vragen en cases, waardoor de actualiteit van de methode optimaal is.
  Methodesite voor student en docent
  De Internet methodesite bestaat uit drie delen waaronder een deel gericht op studenten en een deel dat uitsluitend toegankelijk is voor docenten die de methode gebruiken.
  In het studentendeel bevinden zich o.a. zelftoetsen, links naar andere sites en de mogelijkheid tot een forumdiscussie. Het docentengedeelte bevat een uitgebreide docentenhandleiding met alle antwoorden, met leerdoelen (per hoofdstuk), leerstofplanningen en alternatieve leerroutes. Bovendien vindt u er elk kwartaal nieuwe cases en ander oefenmateriaal. Ook biedt het docentendeel mogelijkheden tot het uitwisselen van toetsvragen en suggesties en ideeën.

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.