Verhalend ontwerpen 1/2

Auteur Erik Vos , E. Vos , P. Dekkers en E. Reehorst
Verhalend ontwerpen 1/2

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Juf Rianne

Geplaatst op 27 April 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001203276
 • ISBN 10 9001203272
 • Druk 2
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Verhalend ontwerpen is de naam van een onderwijsvorm die in Nederland steeds meer bekendheid geniet. Volgens `verhalend ontwerpen´ verloopt onderwijs als een verhaal: de leeractiviteiten zijn in een verhaallijn gepland, die de kinderen een kader biedt waarbinnen zij de leeractiviteiten als zinvol ervaren. Deze benadering, in Schotland ontstaan onder de naam `the storyline approach to education´, staat centraal in Verhalend ontwerpen . Het eerste deel, In Praktijk, is een leestekst boordevol verhalen uit de onderwijspraktijk voor iedere (aanstaande) leraar die nieuwsgierig is naar verhalend ontwerpen. De doe-het-zelfcursus in deel twee, Aan de tekentafel, leert de lezer zelf in verhaallijnen te ontwerpen.
In de tweede druk is het boek op een aantal punten herzien. Er zijn nieuwe praktijkvoorbeelden e ...n illustraties opgenomen. De theorie achter verhalend ontwerpen wordt krachtiger uiteengezet door het uitwerken van enkele didactische beginselen. Het boek bevat nieuwe tips voor het uitvoeren van een verhalend ontwerp. En er wordt nu uitdrukkelijk aandacht besteed aan het gebruik van ICT in een verhalend ontwerp. Daarmee is het boek weer helemaal bij de tijd.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Juf Rianne

Meer advertenties10
 • Groningen
 • Druk 2E
 • Conditie ZO GOED ALS NIEUW
 • Geplaatst op 27 April 2024
Gekaft

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 44% 11,95

Nieuwprijs 26,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.