Algemene Economie en bedrijfsomgeving

Auteur W. Hulleman
Algemene Economie en bedrijfsomgeving

Tweedehands vanaf 20,-

2 advertenties

P. Sinke

Geplaatst op 11 December 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Meer tweedehands advertenties

Product informatie

 • ISBN 9789001713782
 • ISBN 10 9001713785
 • Druk 2
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Economie en bedrijfsomgeving is zeer geschikt voor degene die zich voorbereidt op een managementfunctie in het bedrijfsleven of bij de overheid. De stof gaat uit van de economische omgeving van Europese bedrijven. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Met Economie en bedrijfsomgeving leer je de economische component van de bedrijfsomgeving te analyseren, zoals het bepalen van de concurrentie-intensiteit in een bedrijfstak en de analyse van de conjunctuur in een land. Het boek legt uit welke gegevens je hiervoor nodig hebt en waar je die kunt vinden. Daarnaast behandelt het boek welke invloed de economische bedrijfsomgeving heeft op de afzet en de winst van ... een onderneming. Je analyseert bijvoorbeeld welke invloed de intensiteit van de concurrentie in een bedrijfstak heeft op de ondernemingsresultaten. Gaandeweg komen zo alle economische risico's aan bod waarmee een onderneming te maken heeft.

De onderwerpen in dit boek zijn allemaal actueel en relevant voor het Europese bedrijfsleven. Daarbij staat de praktijk centraal. De theorie wordt gebruikt om de praktijk te begrijpen en te kunnen analyseren. In plaats van ingewikkelde analyses en wiskundige modellen bevat het boek overzichtelijke schematische modellen waarin de causale relaties tussen economische begrippen worden weergegeven.

Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek zijn er 2 advertenties geplaatst.

P. Sinke

Meer advertenties3 Boek is in goede tot prima staat, zonder aantekeningen.

20,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 71% 48,95

Nieuwprijs 68,95

Lydia Herber

Meer advertenties12
 • Heemskerk
 • Druk 2
 • Conditie ALS NIEUW
 • Geplaatst op 30 September 2020

35,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 49% 33,95

Nieuwprijs 68,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.