Algemene economie en bedrijfsomgeving Meso-Economie en bedrijfsomgeving

Auteur W. Hulleman en A.J. Marijs
Algemene economie en bedrijfsomgeving Meso-Economie en bedrijfsomgeving

Tweedehands 2,50

1 advertentie

W.T. Fung

Geplaatst op 8 April 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

  • ISBN 9789001797119
  • ISBN 10 9001797113
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Meso-economie en bedrijfsomgeving is de enige geïntegreerde methode voor bedrijfstakanalyse waarin een verband wordt gelegd tussen de bedrijfstakomgeving en de bedrijfsbeslissingen. Je kunt het vak algemene economie praktisch toepassen in het analyseren van een concrete bedrijfstak. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Het boek biedt een overzichtelijk kader voor de analyse van de concurrentie in bedrijfstakken en inzicht in de consequenties van deze analyse voor het ondernemingsbeleid. Daarbij wordt de stof duidelijk gekoppeld aan de beroepsuitoefening en geïntegreerd met andere economische en bedrijfskundige vakken.

Je kunt op de bijbehorende website terecht voor samenvattingen, interactieve multiple choice vragen en ook de opgaven van het voormalige opgavenboek.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

W.T. Fung

Meer advertenties8 Ongebruikt, zo goed als nieuw. Vijfde druk (2010)

2,50

Exclusief verzendkosten

Bespaar 96% 54,-

Nieuwprijs 56,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.