Bedrijfsbeslissingen en financiele verantwoording

Auteur A.W.W. Heezen en A. Heezen
Bedrijfsbeslissingen en financiele verantwoording

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001762094
  • ISBN 10 9001762093
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Studenten die géén financieel-economische opleiding volgen, moeten wél in staat zijn de belangrijkste financieel-economische principes toe te passen, zoals het maken van een marketingplan of een investeringsvoorstel. Voor deze studenten is er Bedrijfsbeslissingen en financiële verantwoording.
Met de Campuz Creditcard bij het boek kun je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website.
Het gaat in dit boek om het toepassen van de belangrijkste financieel-economische begrippen en inzichten zonder dat je je hoeft te verdiepen in allerlei (ingewikkelde) berekeningen. Je leert bijvoorbeeld de volgend begrippen toepassen:
- Overheadkosten
- Netto contante waarde
- Financiële kengetallen

Het boek is vooral besc ...hrijvend van aard waarbij berekeningen tot het minimale zijn beperkt. Managementbeslissingen op het gebied van de marketing, sales, productie (R en D) en facility management staan voorop. De bedrijfseconomische theorie en de financiële verantwoording van beslissingen worden daaraan gekoppeld.
De betekenis van en de verbanden tussen de balans, resultatenrekening en liquiditeitsbegroting worden toegelicht aan de hand van het ondernemingsplan van een startende onderneming.
Kenmerkend voor het boek is dat managementbeslissingen als uitgangspunt zijn genomen en dat de theorie daaraan is gekoppeld en niet andersom. Daarbij besteedt het boek ook ruime aandacht aan de omgevingsfactoren, die een rol spelen bij het nemen van bedrijfsbeslissingen.
Met de Campuz Creditcard bij het boek krijg je gratis toegang tot de website met daarop:
- Interactieve meerkeuzevragen
- Opgaven
- Casussen

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.