Basisvaardigheden Toegepast rekenen

Basisvaardigheden Toegepast rekenen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001764371
  • ISBN 10 9001764371
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De Serie Basisvaardigheden is ontwikkeld om deficiënties van studenten op het gebied van taal, rekenen en exacte vakken te verhelpen. Basisvaardigheden Toegepast Rekenen voor het HEO is in samenwerking met HEO-docenten gemaakt om de rekenvaardigheden en wiskundekennis bij te spijkeren. Nieuw in deze editie: meer aandacht voor indexcijfers. De berekeningswijze van de indexcijfers van Laspeyres, Paasche en Fisher worden uitgelegd. Ter voorbereiding op het onderwerp lineair programmeren is een extra paragraaf toegevoegd. Een groot aantal opgaven zijn vernieuwd en vervangen. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Kenmerken van Basisvaardigheden Toegepast Rekenen ...voor het HEO zijn:

- opdeling van de leerstof in kleine stappen
- op de linkerpagina staan de theorie en praktijkvoorbeelden
- op de rechterpagina de oefeningen en opdrachten
- achterin de antwoorden op de opgaven
- praktijkvoorbeelden uit de vakgebieden waar wiskunde van toepassing is, zoals bijvoorbeeld break-even analyse, distributiekengetallen, elasticiteiten etc.
- ruim 70 onderwerpen over wiskunde en rekenvaardigheden
- hoofdstukken over machten, haakjes, breuken, rekenen met letters, formules en grafieken, opstellen en oplossen van een vergelijking, lijnen, tweedegraads functies, machtsfuncties, differentiëren en indexcijfers.

Het boek en de website zijn geschikt voor zelfstudie, maar ook voor een opfriscursus, als schakelmodule of als onderdeel van het eerste studiejaar.

Op de bijbehorende site vind je o.a. de gratis instaptoets, uitgebreide uitwerkingen van de opdrachten, extra opdrachten met feedback en eindtoetsen per hoofdstuk.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.