Zo maak je een ondernemingsplan

Zo maak je een ondernemingsplan

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Kiran

Geplaatst op 13 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001790974
 • ISBN 10 9001790976
 • Druk 2
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Zo maak je een ondernemingsplan biedt je een helder stappenplan om zelfstandig een ondernemingsplan te schrijven. In deze herziene editie is op verzoek van gebruikers het financiële onderdeel van het ondernemingsplan voorzien van een duidelijker uitleg van een aantal financiële begrippen. Daarnaast is een aantal begrotingen en hun toelichting aangepast. Vanwege de vele starters die een bedrijf beginnen in de dienstverlening is in het gehele boek het aanbieden van diensten – naast het aanbieden van producten – toegevoegd.

Per stap biedt het boek eerst de noodzakelijke informatie en zet de student vervolgens aan het werk. Het stappenplan begint bij een persoonsanalyse (ken jezelf als ondernemer), waarna de student het idee voor zijn onderneming uitwerkt. Vervolgens wordt de ondernemeing forme ...el opgezet en bepaalt de student het product, de markt en de promotie. Verder regelt hij de financiën, organiseert de onderneming, stelt het uiteindelijke ondernemingsplan samen en voert het uiteindelijk uit.

De serie 'Zo maak je een plan' ondersteunt je bij het maken van beroepsproducten. Het is daarmee een ideale praktische aanvulling op de bestaande literatuur, maar vervangt deze niet. Zowel de compacte boekjes als de websites geven je concrete instrumenten in handen voor het maken van beroepsproducten. Volgens een vast format met voorbeeldmodellen, oefeningen en korte casuïstiek kun je zelfstandig aan de slag.

De bijbehorende website biedt handige tools als een ondernemerstest en spreadsheetsmodellen, zoals planningsformulieren, begrotingen en balansen.

Van dit boek is ook een Engelstalige editie beschikbaar: Making a Business Plan.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Kiran

Meer advertenties25
 • Conditie ALS NIEUW
 • Geplaatst op 13 Februari 2024

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 46% 8,50

Nieuwprijs 18,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.