Rekenen in de gezondheidszorg

Auteur J.H. Vermaat en J.J.H. Weierink
Rekenen in de gezondheidszorg

Tweedehands 5,-

1 advertentie

Lianne Berg

Geplaatst op 13 December 2023
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

  • ISBN 9789057400797
  • ISBN 10 9057400790
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Competentiegericht leren betekent óók een goede rekenvaardigheid, anders komt de patiëntveiligheid in gevaar. Rekenonderwijs verdient daarom serieus genomen te worden. De 4e druk is opnieuw op een aantal onderdelen verbeterd.Bij het boek hoort een computerprogramma. Dit programma werkt via Internet. Al vanaf Eur 7,50 kun je 3 maanden lang onbeperkt gebruik maken van het computerprogramma. Zelfstandig leren rekenen is nu gewoon een kwestie van doen!De kern van boek en computerprogramma wordt gevormd door een groot aantal praktijkberekeningen. Bij deze opgaven moet de student vaak verschillende dingen tegelijk en door elkaar uitrekenen, precies zoals in de dagelijkse praktijk! Bij de antwoorden worden steeds aanwijzingen gegeven voor de beste manier om ... de opgave aan te pakken (inzichtelijk leren). Verbeteringen ten opzichte van voorgaande drukken:·Er is een opfriscursus \'Basisrekenen\' toegevoegd aan boek en webapplicatie ·De oefeningen sluiten nog beter aan bij verschillende praktijksituaties ·Aan de praktijkberekeningen zijn BMI en vochtbalans toegevoegd ·De webapplicatie is voorzien van enkele animaties (zoals b.v. de juiste druppelsnelheden bij infuus) ·De oefeningen op de webapplicatie zijn voorzien van feedback in een aantal stappen ·In het programma is een HELP-functie ingebouwd waarmee de student terug kan grijpen op de bijbehorende theorie ·De eigen prestaties van de student worden bijgehouden op de webapplicatieDe combinatie boek-computerprogramma speelt in op een eigentijdse manier van leren. Afhankelijk van ieders persoonlijke voorkeur kunnen boek en computerprogramma onafhankelijk van elkaar gebruikt worden.Beknopte inhoudsopgave1 Basisrekenen (opfriscursus)2 Theorie van het rekenen in de gezondheidszorg3 Praktijkberekeningen- Eenheden omrekenen- Procenten (oplossingen)- Procenten (verdunningen)- Infuus- Zuurstoftoediening- Vochtbalans- Body Mass Index (BMI)- Medicatie (mg/mL)- Medicatie (9%)- Medicatie (IE)- Combinatievraagstukken4 Antwoorden en aanwijzingen5 Bijlage

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Lianne Berg

Meer advertenties5

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 77% 16,50

Nieuwprijs 21,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.