Hier vloekt men niet, Facebook ziet alles

Auteur Rob Heyman , Annet Daems , Dorien Baelden en Jo Pierson
Hier vloekt men niet, Facebook ziet alles

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063066475
  • ISBN 10 9063066473
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Nooit eerder deelden één miljard mensen, waaronder vijf miljoen Belgen, zo veel informatie met elkaar dan op sociale netwerksites. Populaire sites zoals Facebook hebben de spreekwoordelijke muren tussen vrienden, buren, kennissen en zelfs onbekenden verlaagd. De vele vrienden verspreiden gretig allerhande persoonlijke informatie zoals hobby's, burgerlijke staat, seksuele oriëntatie, politieke ideologie, en foto's van hun geweldige ervaringen. Sociale media hebben een belangrijke invloed op de identiteitsontwikkeling van gebruikers. Delen lijkt belangrijker dan privacy: delen is leuk, delen is hip en iedereen kijkt mee. Maar is al dat delen wel zo onschuldig als het lijkt? Dit boek werpt een licht op wat politie, overheid, pestkoppen, pedofielen en bedrijven allemaal kunnen doen me ...t de schat aan (persoonlijke) informatie die gebruikers al dan niet bewust online zetten. Na het lezen van dit boek log je waarschijnlijk niet voor altijd uit, maar heb je wel een beter inzicht in de mogelijke privacygerelateerde risico's en ben je meer waakzaam en weerbaar in online sociale netwerken. Met bijdragen van Rob Heyman, Mathias Vermeulen, Eva Lievens, Ralf De Wolf, Jo Pierson en voorwoord door Dominique Deckmyn

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.