Feng Shui draaischijf

Auteur G. Sator Illustrator Ruud Schmitz , M. Jahreiss en M. Scharf
Feng Shui draaischijf

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063784058
  • ISBN 10 9063784058
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

M.m.v. Günther Sator Feng Shui Draaischijf full colour - 150 x 150 mm (uitklapbaar) Bindwijze: Paperback Prijs: 7,50 ISBN: 978 90 6378 405 8 Het af en toe toch complexe systeem van Feng Shui is op deze Feng Shui Draaischijf samengevat in een handig instrument, waarmee snel en eenvoudig de invloed van de belangrijkste factoren die bij de praktische toepassing van Feng Shui meespelen zijn af te lezen. In één oogopslag is zichtbaar waar de storende invloeden zich bevinden, hoe deze snel en eenvoudig zijn op te heffen, welke 'zwakke' ruimten wat 'ondersteuning' nodig hebben en hoe hiervan optimaal gebruik gemaakt kan worden bij het versterken van de harmonie, gezondheid en geluk in woon- en werkomgeving. De Feng Shui Draaischijf bestaat uit drie delen met draaiende sc ...hijven, die samen een soort 'kompas' vormen waarmee snel en eenvoudig valt af te lezen: wat de optimale indeling van de woon- of werkruimte is, m.b.v. de 'Bagua' hoe hierbij optimaal gebruik gemaakt kan worden van de universele levensenergie 'Chi' welke ruimte aanpassing nodig heeft en hoe dit op eenvoudige wijze is uit te voeren wat de invloed van de Chinese 'Vijf Elementen' en hun onderlinge samenhang is hoe deze Vijf Elementen optimaal gebruikt kunnen worden bij het opheffen van storingen hoe het 'Gua-getal' berekend wordt, dat nodig is om de persoonlijke 'krachtrichting' te kunnen bepalen hoe deze krachtrichting gebruikt kan worden bij het versterken en ondersteunen van de persoonlijke aanleg, talent en doelstellingen

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.