De Kracht van Edelstenen Set (boek en ongebleekt katoenen zakje met 12 edelsteentjes)

Auteur P. Sonnenberg
De Kracht van Edelstenen Set (boek en ongebleekt katoenen zakje met 12 edelsteentjes)

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063787899
  • ISBN 10 9063787898
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Petra Sonnenberg De Kracht van Edelstenen De belangrijkste edelstenen en hun helende werking op lichaam en geest! bindwijze: paperback + 12 edelstenen formaat: 12 x 18 cm omvang: ca. 96 blz. illustraties: zwart/wit ISBN: 978 90 6378 789 9 Set: met voor elk sterrenbeeld een bijpassende edelsteen! Al sinds mensenheugenis worden aan edelstenen bijzondere krachten toegekend. Edelstenen worden bijvoorbeeld gedragen als amulet tegen kwade invloeden of aandoeningen en als sieraad, maar ook gebruikt als kostbare versiering. De beschermende, helende en reinigende energie van edelstenen kan ons op vele gebieden helpen: bijvoorbeeld om stress te verminderen (Amethist), straling te neutraliseren (vooral Rozenkwarts) of onze spirituele vermogens te vergroten (Tijgeroog). Maar ook bij het werken met ... Reiki of Feng Shui is de krachtbron van edelstenen van onschatbare waarde. In dit edelstenengidsje worden 36 bekende edelstenen beschreven wat betreft hun belangrijkste eigenschappen en hun invloed op onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Uiteraard wordt ook hun toepassing in ons dagelijks leven en in verschillende esoterische disciplines behandeld. Hierdoor is een compact en handig naslagwerkje ontstaan, dat inzicht geeft in alle belangrijke aspecten van het werken met de krachten van edelstenen. Uit de inhoud: - de belangrijkste edelstenen van Agaat tot Zirkoon - nauwkeurige beschrijving van uiterlijk en samenstelling - de invloed van edelstenen op lichaam en geest - hoe en waarvoor een edelsteen gebruikt kan worden - edelstenen en hun esoterische correspondenties (sterren- beeld, chakra, element, enz.) - trefwoordenregister voor lichamelijke en geestelijke kwalen of ongemakken Deze edelstenen-set - met 12 edelstenen, voor elk sterrenbeeld één - is dan ook een onmisbaar gereedschap voor iedereen die de bijzondere krachten van edelstenen beter wil leren kennen en deze krachtbron wil gebruiken om zijn lichamelijke, geestelijke en spirituele vermogens te optimaliseren! Set: boek (full-colour) + 12 edelstenen (in ongebleekt katoenen zakje) in hardkartonnen luxe verpakking. Cadeau-tip!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.