Het Grote Ayurveda Handboek

Vertaler Hajo Geurink Auteur Maya Tiwari
Het Grote Ayurveda Handboek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063788865
  • ISBN 10 906378886X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Maya Tiwari Het Grote Ayurveda Handboek Het meest complete naslagwerk over ayurvedische geneeswijzen bindwijze: ingenaaid formaat: 17 x 24 cm omvang: 560 blz. illustraties: zwart/wit ISBN: 978 90 6378 886 5 Het Grote Ayurveda Handboek is het meest complete ayurvedanaslagwerk. In de introductie wordt uitgelegd wat eigenlijk ayurveda is; daarna volgt een uitgebreide beschrijving van alle therapieën, recepten, genezingen door Pancha Karma, kruiden, diëten, de invloeden van de seizoenen op ayurvedische therapieën en alle overige aspecten van de ayurveda. In de aanhangsels worden noodzakelijke ingrediënten, Pancha Karma accessoires, technieken voor het bereiden van recepten en het benodigde keukengerei behandeld. Uiteraard komen ook de filosofische ayurvedische principes uitgebreid aan bod .... De oude, traditionele ayurvedische begrippen worden zodanig toegelicht, dat Indias oudste medische wetenschap ook in de moderne Westerse samenleving begrijpelijk en toepasbaar is. Maya Tiwari is erin geslaagd een compendium te schrijven dat onmisbaar is voor de serieuze ayurveda-beoefenaar, maar tegelijkertijd een goede basis vormt voor iedereen die meer wil weten over de achtergronden van ayurveda. Het Grote Ayurveda Handboek is een toonaangevend compendium over oude wijsheid en kennis van geneeswijzen dat niet alleen van onschatbare waarde is voor eenieder die zich beroepsmatig bezig houdt met alternatieve gezondheidsleer, maar voor iedereen die zichzelf wil genezen. (Deepak Chopra)

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.