Meditatief Boetseren

Auteur Roeland Frank Hoefsloot
Meditatief Boetseren

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063789916
  • ISBN 10 9063789912
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Geheel herziene en geactualiseerde druk - met nieuwe illustraties!Kunstzinnige werkstukken bevatten voor de maker vaak eenverborgen boodschap, een geheim. Door op zoek te gaan naar ditgeheim, komen we dichter bij de kern van ons eigen wezen, vanons 'oorspronkelijk zijn'. In dit boek gaat Roeland Frank Hoefsloot,orthopedagoog, kunstzinnig dynamisch coach en keramist, uitgebreidin op het werken met kunstzinnige middelen aan persoonlijkeen professionele ontwikkeling. De helende werking van het kunstzinnigbezig zijn in het algemeen en het gebruik van klei daarbijin het bijzonder wordt besproken. Aan de orde komen de zon enschaduwzijde van het leven die onlosmakelijk met elkaar verbondenzijn en horen bij het natuurlijke proces van transformatie.Dit werk- en studieboek is bedoeld ... voor iedereen die zich kunstzinnigwil uitdrukken, maar met name voor hulpverleners, onderwijzers,begeleiders, therapeuten, trainers en coaches die ookkunstzinnig en spelend werkzaam willen zijn binnen hun beroep.Een traject van opdrachten begeleidt de tekst.Roeland Frank Hoefsloot is inspirator en medeoprichter van DeKleine Tiki, school voor kunstzinnig dynamisch coachen. Regelmatigverzorgt hij workshops en tentoonstellingen van eigenbeeldend werk.Het mooiste kunstwerk ben je zelf,Geef jezelf de ruimte en geniet ervan!Geheel herziene en geactualiseerde druk van dit belangrijke werk,dat verplichte literatuur is bij diverse (therapeutische) opleidingenen dat al diverse drukken kende. Voorzien van nieuwe illustraties.Voor meer informatie: www.dekleinetiki.nl

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.