Regeer je eigen Koninkrijk

Auteur Monique Timmers Redacteur Kitty Corrects Illustrator Sean Mallon
Regeer je eigen Koninkrijk

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789063789923
  • ISBN 10 9063789920
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Hoe stuur ik mijn eigen realiteit en maak ik contactmet Vrije Energie?Onze realiteit is stuurbaar!Gedachten hebben wonderbaarlijke eigenschappen, zij vormenaaneengeschakelde ketens van oorzaak en gevolg, levenslijnengenoemd, die onze werkelijkheid diep kunnen beïnvloeden. Wekunnen ondertussen al met allerlei methodes zinvolle veranderingenteweegbrengen, maar waarom blijven we nog steeds metklachten, pijnplekken en uitdagingen zitten? Waarom nemenbepaalde gedachten de regie over en leven we niet vanuit onzeauthentieke kracht?Levenslijnen die zich met elkaar verbinden, vormen clusters. Als jevast komt te zitten in een 'belastende' cluster, verlies je algauw jelevensopdracht uit het oog en je komt jezelf tegen in allerlei klachten,pijnlijke ervaringen en vastgeroeste conditioneringen. ...Wekunnen ons bewustzijn echter zodanig sturen dat we weer levenvolgens gezonde overtuigingen.Thema's die aan bod komen, zijn o.a.: het nieuwe bewustzijn van2012; hoe stuur ik mijn eigen realiteit aan en maak ik contact methet grote Informatieveld, de Akasha-kronieken?; vrije energie, desleutel tot gezond zijn; de twee gezichten van onze realiteit; dekunst van het zijn en het nut van bewuste opvoeding. Ook laatdit boek zien waarom er steeds meer indigokinderen en sensitievepersonen geboren worden.Al deze thema's worden besproken in relatie tot deze levenslijnenen (gedachte)clusters, waarmee dit boek laat zien dat onze realiteitvolledig stuurbaar is. Zowel op aarde als in de hemel.Van Monique Timmers verschenen eerder zes boeken, die al verscheidenemalen werden herdrukt.Voor meer informatie: www.moniquetimmers.nl

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.