ADHD ? Laat je niets wijsmaken !

Auteur H. De Backer Illustrator J. Spits
ADHD ? Laat je niets wijsmaken !

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789064453960
  • ISBN 10 9064453969
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

ADHD hebben is niet eenvoudig. Niet voor jezelf, maar ook niet voor je omgeving. Het kan je dagelijkse leven helemaal in de war sturen, je zelfvertrouwen een fikse deuk geven, je ontwikkelingskansen beknotten en je familie, leerkrachten en vrienden tot wanhoop drijven. Nochtans, niemand is gedoemd tot dit scenario! Je kan er ook voor kiezen jezelf en je ADHD beter te leren kennen, je gedrag onder controle te houden en je verdrongen eigenschappen te (her-)ontdekken.In het eerste deel van het boek lees je verhalen van tieners die ontdekken dat ze ADHD hebben. Van \'ik heb geen probleem, \'t zijn de anderen die problemen met mij hebben\' tot... diagnose. In het tweede deel wordt uitgelegd wat ADHD is, welke de biologische oorzaken zijn, de psychologische kerngegevens, de omgevingsfactoren, ... het gedrag...Met veel informatie en praktische tips om jezelf te leren kennen en je problemen beter onder controle te krijgen. Geen studieboek, maar tekst en strip door mekaar. ¿Monthy Python is een bende ADHD¿ers! Het leven is een feest. Nee, het is niet besmettelijk! Veel mensen zien alleen het drukke gedeelte, niet het kalme.¿ - Uitspraken van jongeren die met dit boek gewerkt hebben tijdens hun reeks psycho-educatie. Hun ADHD blijft maar zij hebben geleerd niet meer te focussen op hun ¿handicap¿, maar op hun talenten. Zij zijn de voorbodes van een nieuwe zelfbewuste generatie met ADHD. Psycho-educatie werkt!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.