Verandering van spijs

Redacteur Nienke van Oeveren Auteur Anneke Veenendaal - de Kort
Verandering van spijs

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065239327
  • ISBN 10 9065239324
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Met een creatief team kun je elke verandering aan en maak je elk project tot een succes! Jullie werken samen een visie uit, bedenken een plan en voeren dit uit. Creëer met dit managementkookboek een creatief klimaat waarin sterrenteams nieuwe dingen proberen en zo elke dag beter worden. In verschillende gangen leer je hoe je de creativiteit en vaardigheden van je teamleden benut tijdens een project of verandering. In dit boek leer je:*Hoe je de creativiteit in je organisatie aanboort en de ruimte geeft (Amuses) *Hoe je een gedroomde visie ontwerpt die echt het verschil maakt (Voorgerechten) *Hoe je ideeën ophaalt uit je organisatie en samen ontwikkelt tot bijzondere concepten om de verandering vorm te geven (Hoofdgerechten) *Hoe je op creatieve wijze een ... bijzonder plan implementeert (Nagerechten) *26 werkvormen die uitnodigen tot participatie *Van 8 ervaringsdeskundigen*Een vier gangenmenu van een sterrenkok bereiden Geen zware theoretische kost, maar een smakelijke mix van theorie, praktijkervaringen en werkvormen. Dit prachtig vormgegeven boek biedt recepten voor organisaties die er met kop en schouders bovenuit willen steken.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.