Keuzegids masters 2014

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789087610500
  • ISBN 10 9087610505
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Keuzegids Masters De enige kritische vergelijkingsgids Het huidige, dure studieklimaat legt een behoorlijke druk op de masterkiezer. Een tweede master is vaak niet te betalen, dus bij een verkeerde keuze ben je al gauw het haasje. Als je waarde hecht aan je eigen toekomst is een secure masterkeuze dus een vereiste. De Keuzegids Masters helpt je daarbij. In sommige vakgebieden bieden bijna alle masters goede tot uitstekende kwaliteit. Dat geldt in elk geval voor diverse exacte disciplines en bij de onderzoekmasters. Die masters bieden bovendien nog steeds een behoorlijke kans op een baan, dus een verkeerde keuze is in deze sector niet gauw gemaakt. Maar bij rechten, bedrijfskunde, communicatie en kunst & cultuur luistert het allemaal veel nauwer. Hier zijn veel masteropleidingen te vinden ... waar de lat volgens studenten niet hoog ligt, waar slechts weinig direct contact met docenten is, of waar de voorbereiding op de arbeidsmarkt tekort schiet. En ook dat laatste wordt in deze tijd van economische crisis steeds belangrijker, want in deze vakgebieden vind je niet zo snel meer een baan. De voorlichting van de masteropleidingen zelf is niet altijd objectief, en daarom niet toereikend om een bewuste en weloverwogen keuze te maken. De Keuzegids geeft je, met kritisch vergelijkende informatie en kwaliteitsoordelen, je eigen vergelijkingsmateriaal. De basis voor een weloverwogen keuze. De Keuzegids Masters geeft, in overzichtelijke tabellen: => Alle hbo- en universitaire bachelors per vakgebied, met de verschillen in kwaliteit en specialisaties. Zowel de reguliere als particuliere masters komen aan bod, met de prijs- en kwaliteitsverschillen. => De toelatingseisen per opleiding. Kun je je met jouw wo- of hbo-diploma aanmelden voor een opleiding, of moet je een schakeltraject volgen? Is er een loting, en kun je doorstromen met een hbo-propedeuse? => De arbeidsmarktperspectieven per vakgebied. Zeker in deze fase van je studie is de toekomstige arbeidsmarkt een belangrijke factor bij de masterkeuze. In elk artikel geven we er een helder beeld van. => Kwaliteitsoordelen op een rij. In de gids vind je de visie van studenten en experts op de masters. Zo kun je zelf snel en handig bepalen welke master populair is, en waar je volgens je toekomstige medestudenten beter niet heen kunt gaan.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.