Donkervoort

Auteur Koos Woltjes
Donkervoort

Tweedehands 15,-

1 advertentie

Michiel Meuzelaar

Geplaatst op 2 Maart 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

  • ISBN 9789461261106
  • ISBN 10 9461261101
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit is het verhaal van Joop Donkervoort, de man die al jarenlang een van de allersnelste auto\'s ter wereld bouwt. Een even bescheiden als koppige Hollandse ondernemer die geen compromissen sluit en de ene na de andere tegenslag heeft overwonnen. Joop begon met het tekenen van ontwerpen in zijn schoolschriften, nu is hij wereldwijd een autoriteit op het gebied van ultralichte en snelle sportwagens. Dit is ook het verhaal van dé Donkervoort, de auto. Voor het eerst gebouwd in een schuur en uitgegroeid tot een stijlicoon. Snel en direct: autorijden zoals het bedoeld is, bewonderd door liefhebbers in de hele wereld. In dit boek laat schrijver en autoliefhebber Koos Woltjes zien wat je kunt bereiken met oer-Hollands ondernemerschap, passie en amper 700 kilo staal, koolstof en rubber. Voor het eerst vertelt Woltjes het verhaal van Joop Donkervoort, het jongetje dat zijn droom realiseerde.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 39% 9,50

Nieuwprijs 24,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.