Basisboek marketing

Redacteur A.A.M.M. Tak Auteur J.J. Boekema
Basisboek marketing

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001092436
  • ISBN 10 9001092438
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De vierde druk van het Basisboek Marketing is een uitgekristalliseerde didactische methode. De tekst, casussen en voorbeelden sluiten aan bij de belevingswereld van jongvolwassenen en bij de relevante opleidingscompetenties. Het boek biedt basisinformatie en geeft richting aan de daarin aan te brengen verdieping. De stof is afgestemd op de vereisten van het hbo-curriculum. De heldere (didactische) structuur en de bij het werkboek ingesloten Hometrainer maken het Basisboek uitermate geschikt voor zelfstudie. De leerstof en de duidelijk verbeterde en geactualiseerde opgaven bieden een perfecte mogelijkheid tot een individuele invulling van het studieprogramma en aansluiting op nieuwe onderwijsvormen.
De student kan zijn kennis en andere noodzakelijke competenties (op verschillende niveaus) ... zelf toetsen met de casussen en tussenvragen. Ook het opgavenboek waarin een deel van de uitwerkingen zijn opgenomen draagt hiertoe bij. De docentenhandleiding bevat de overige uitwerkingen en maakt onderscheid tussen basis- en verdiepingsstof. Hierin zijn eveneens leerdoelen en leerroutes aangegeven.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.