Marketing Kernstof A

Auteur J.C.A. Smal
Marketing Kernstof A

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001710033
  • ISBN 10 9001710034
  • Druk 6
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Kernstof NIMA-A is inmiddels hét standaardwerk voor NIMA en het HBO geworden. Door enerzijds nauwgezet de NIMA-exameneisen te volgen, en anderzijds ook voor HBO-studenten de benodigde basis aan te reiken heeft het boek zijn nut bewezen. In de zesde druk is wederom het aangepaste NIMA-A examenprogramma gevolgd, zijn de voorbeelden en illustraties geactualiseerd, maar is ook de gelegenheid aangegrepen om het boek waar nodig duidelijker te structureren. In deze editie wordt extra aandacht geschonken aan actuele onderwerpen, zoals e-business en internationale marketing. Daarbij is het boek wel compact gebleven door alleen die informatie aan te reiken die relevant is.

Een afzonderlijk opgavenboek met dezelfde hoofdstukindeling als het theorieboek completeert de methode. Op veler verzoek ...zijn de antwoorden nu niet meer hierin opgenomen, maar te vinden op de website www.kernstofnima.noordhoff.nl , waar u ook een PowerPointpresentatie met de figuren uit het boek aantreft. Daarnaast is op de website, als aanvulling op het opgavenboek, nu ook een grote hoeveelheid multiplechoicevragen met feedback opgenomen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.