Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek

Auteur Gert-Jan Reus en J.A. van Buuren
Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek

Tweedehands 2,50

1 advertentie

W.T. Fung

Geplaatst op 8 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

  • ISBN 9789001761691
  • ISBN 10 9001761690
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek zijn veel praktijkvoorbeelden uit de vakgebieden beschrijvende statistiek, verklarende statistiek en kansrekening. Een aanrader voor iedere eerstejaarsstudent! Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.

Er zijn hoofdstukken over inleiding statistiek, gegevens presenteren, univariate en centrummaten, spreidingmaten, kansen, kansverdeling, schatten, toetsen, toetsen univariabelen, associatie, samenhang toetsen, correlatie, gepaarde waarnemingen, en tijdreeksen. De gratis instaptoets, de eindtoetsen per hoofdstuk, de uitwerkingen van de opdrachten in het boek, de extra opdrachten zijn te vinden op de bijbehorende website. ... Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek is onderdeel van de 'Serie Basisvaardigheden'.

De 'Serie Basisvaardigheden' is speciaal ontwikkeld om deficiënties van studenten op het gebied van taal, rekenen en exacte vakken te verhelpen. Per vakgebied is er een handig boekje plus speciale website beschikbaar.

Je start op de website met een (gratis) instaptoets waarna je een studieadvies op maat krijgt. In dit advies staan de onderwerpen vermeld die je nog niet voldoende beheerst, met vermelding van de hoofdstukken waar deze onderwerpen in het boek zijn terug te vinden en te lezen. Na bestudering van de stof kun je vervolgens de eindtoetsen op de site maken.

Kenmerken van elk Basisvaardigheden boekje zijn:
-De leerstof is opgedeeld in kleine stappen;
-Op de linkerpagina staan de theorie en praktijkvoorbeelden;
-Op de rechterpagina de oefeningen en opdrachten;
-Antwoorden op de opgaven staan achterin.

De 'Serie Basisvaardigheden' is heel geschikt voor zelfstudie maar ook als opfriscursus, schakelmodule of gewoon als onderdeel van het eerste studiejaar.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

W.T. Fung

Meer advertenties8 Ongebruikt, zo goed als nieuw. 1e druk (2010)

2,50

Exclusief verzendkosten

Bespaar 91% 24,45

Nieuwprijs 26,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.